PREMI CORDOBAN

L'Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros reconeix al periodista Manolo Garrido per la seva col·laboració amb l'entitat




Text i foto de Xavi Miralles

El periodista de Ràdio Sabadell 94.6, Manolo Garrido, rebrà aquest cap de setmana el Premi Cordobán per part de l'Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros a Sabadell. Aquesta entitat cultural i recreativa ha decidit premiar al presentador i director del programa Tarda de Ràdio de RS94.6 per la seva aportació a la mateixa associació andalusa. Un dels integrants de l'entitat, Paco Lesmes, afirma que el reconeixement a Garrido és ben merescut i que, fins i tot, arriba tard: “A Manolo Garrido se li fa aquest reconeixement perquè comptem amb la seva col·laboració incondicional ja des de finals dels anys 80. Fins i tot m'atreviria a dir que ens hem adormit una mica a l'hora de fer aquest reconeixement”.

El protagonista del premi s'ha mostrat “molt content i orgullós” pel guardó. Manolo Garrido ha afirmat que: “He tingut l'oportunitat de compartir molts moments amb la gent de l'Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros a Sabadell i per mi és un motiu de satisfacció aquest premi”. L'homenatge a Garrido arribarà demà dissabte en el tradicional sopar de celebració del dia de Sant Sebastià que té lloc avui 20 de gener. Un acte que reunirà a gairebé 300 persones i que comptarà, entre altres, amb la presència de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos. El sopar tindrà lloc a l'Hotel Verdi, a l'Eix Macià.